Makes IT easy
Ta kontroll över det första intrycket

Swapi Impact

Ta kontroll över det första intrycket

Stick ut med ditt företag på ratsit.se och bolagsfakta.se

Ta kontroll över det första intrycket

Var först med att välja sökorden som länkar till er webbplats från ratsit.se och bolagsfakta.se

1. Förbättra er organiska synlighet

Inlänkar till din webbplats bidrar till att förbättra din organiska synlighet bland sökmotorerna. När andra webbplatser länkar till din webbplats, ger det en signal till sökmotorerna om att din webbplats är relevant och trovärdig. Detta  resulterar i högre placeringar i sökresultaten.

2. Få ökad trafik

Genom att få inlänkar från två av Sveriges mest besökta sajter inom sin bransch ökar chansen att besökare klickar på länkarna och landar hos er. Ökad trafik till din webbplats bättrar på era chanser för bättre konvertering och försäljning.

3. Ökad trovärdighet och auktoritet

När ansedda och betrodda webbplatser länkar till er webbplats, stärker det även trovärdigheten och auktoriteten inom ert område. Detta skapar förtroende hos besökare och potentiella kunder.

4. Förbättrad synlighet jämfört med era konkurrenter

Genom att ha företagspresentationer ihop med er logotyp sticker ni ut bland konkurrenter som också listas på Ratist.se och Bolagsfakta.se. Presentera information som ni vill nå ut med, ta del av kraften med inlänkar och chans till ökad trafik till er webbplats.

5. Ökad exponering och varumärkesmedvetenhet

Med inlänkar från populära och välbesökta webbplatser ökar också ert företags exponering. Det leder i sin tur till att fler blir medvetna om ert varumärke och chansen att de väljer att interagera med din webbplats och köpa era produkter/tjänster ökar.

Starka inlänkar, dagens hårdvaluta på internet

Förbättra er organiska synlighet och få mer trafik

Maximera de positiva effekterna

Kvaliteten på inlänkarna är avgörande. Fokusera därför alltid på att få inlänkar från relevanta och erkända webbplatser, där ordet eller sökfrasen för själva länken är relevant för era produkter och tjänster på er webbplats.

Detta är en av de tre starkaste faktorerna för hur sökmotorer rankar er webbplats bland sökträffarna.

Makes IT easy

Låt er inte luras av andra säljare som erbjuder liknade lösningar eller just vår lösning

Swapi har ett exklusivt samarbete med både Ratsit.se och Bolagsfakta.se som gör att vi kan ge er marknadens bästa pris för att synas med er företagspresentation hos dem.

Vi hjälper dagligen kunder med företagspresentationer som innehåller strategiskt starka inlänkar för just de sökorden de vill ranka och stärka sin position bland sökmotorer.

Ett urval av branscher som våra kunder är verksamma inom:

Företagsprofil

Stärk er synlighet bland sökmotorer samtidigt som ni syns professionellt på två av Sveriges största plattformar för person- och företagssök med företagspresentationer.

Med över 1 miljon besökare varje vecka är ratsit.se och bolagsfakta.se bland de mest besökta sajterna i Sverige.

Allt detta ingår i Swapi Impact

Företagspresentation på ratsit.se och bolagsfakta.se

Optimering av er Google Företagsprofil

Vi ser även till att optimera er företagsprofil på Google för att konvertera besökarna som kommer via Google Sök och Google Maps till nya kunder.
Stick ut med ditt företag på ratsit.se och bolagsfakta.se​
Ta kontroll över det första intrycket​

Lämna dina uppgifter för att få reda på vad ditt rabatterade pris blir

Ta chansen att vara bland de första med att välja de sökord som ni vill synas med. Vi garanterar er både marknadens bästa pris och att ni kommer igång snabbt.

Swapi AB i Borås

Hur det går till