Våra tjänster

API-koppling mot Bytbil, eSigneringar eller hemsida i WordPress? Ett urval av de lösningar vi kan hjälpa er med utefter era behov

Plopeo

Säg det med ett videoklipp på hemsidan och vägled.

En ny standard för hur man skapar vinnande kundrelationer på nätet – personligt

miljonlotteriet
i love pizza

eSign

Signera dokument digitalt, med eller utan BankID.

Oavsett vad för typ av verksamhet ni bedriver så är en smidig tjänst för hantering av dokument med e-Signering en billig försäkring

Tex! Marketplace Borås
Galaxy Städservice
borgcon

Bytbil API integration för WordPress

Är du bilförsäljare och vill presentera dina bilar på din hemsida eller en webbyrå som behöver hjälp med skräddarsydd lösning till er kund?

7H Bil
bogstedt bil

Hemsida skapad i WordPress

Utöver en tilltalande hemsida som speglar er verksamhet och ger den bild av ert företag som ni vill förmedla, gör vi allt för att maximera konverteringen och rankingen bland sökmotorer

High estate
sthlmfast
Fb Cargo

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi ser över, optimerar och anpassar er hemsida för att maximera er synlighet bland sökmotorernas resultat, där era potentiella kunder letar

hybrida
sunsell
Kärltvätt Sverige AB

Inlänkar (DA50+)

Maximal synlighet på Google. Skaffa starka followlänkar för bättre synligheten bland sökmotorernas resultat.

Wayke API integration för WordPress

Är du bilförsäljare och vill presentera dina bilar på din hemsida eller en webbyrå som behöver hjälp med skräddarsydd lösning till er kund?

wafab
michelsens bil

PHP / Fullstack / Skräddarsytt

Kan i stort sett innebära allt inom data och kommunikation. Exempel på skräddarsydda it-lösningar som vi har tagit fram är en katalogtjänst för bilmodeller och passande reservdelar, webapplösning för kioskenheter (iPad), en digital version av “Fyrfältaren” med företags-/användarregister och PDF-rapporter, skräddarsydda CRM-system med API-kopplingar, ett lagerhanteringssystem med integrationer och kopplad handscanner.

Systemarkitektur / Projektering

Vi har lång erfarenhet av att projektera och designa digitala system, behöver ni hjälp i projektstadiet, behöver veta vad som är möjligt, eller behöver hjälp med att avgöra vad som passar ert projekt bäst? Hör av er till oss.

API-kopplingar

Ett API (application programming interface) är namnet på hur olika program kan kommunicera mellan varandra dynamiskt. Exempel på en API lösning kan vara när det kommer till utbyte av information mellan en fysisk kassaapparats lagersaldo och webbshoppens så att de är synkroniserade i realtid.

Hosting / E-post

Vi samarbetar med en partner som tillhandahåller enklare hosting och e-postlösningar, vi hjälper till att sätta upp allt efter era behov.

Snabb och professionell hjälp direkt med dina IT-behov, utan några mellanhänder

Oavsett hur stort eller litet ert projekt är så är vi redo att hjälpa er!