Tjänster

Wayke API, Hemsida i WordPress, E-handel?

Nedan ser ni ett urval av tidigare levererade lösningar och vad vi kan hjälpa er med utefter era behov.

Bytbil API integration för WordPress

Är du bilförsäljare och vill presentera dina bilar på din hemsida eller en webbyrå som behöver hjälp med skräddarsydda lösningar till era kunder?

Wayke API integration för WordPress

Är du bilförsäljare och vill presentera dina bilar på din hemsida eller en webbyrå som behöver hjälp med skräddarsydda lösningar till era kunder?

Hemsida utvecklad i WordPress som CMS

WordPress är världens mest populära innehållshanteringssystem (CMS, Content Management System) när det kommer till hemsidor och bloggar.

Offertformulär med kubikräknare för WordPress

Har du en flyttfirma som har en webbsida i WordPress och vill samla in offerter på ett smidigt sätt med en integrerad kubikräknare?

Sökmotoroptimering (SEO)

En informativ hemsida är inte alltid tillräcklig för att synas överst i Googles sökresultat. Vi ser över, optimerar och anpassar texter och bilder för att maximera er synlighet där era potentiella kunder letar. Sökmotoroptimering eller förkortat SEO, är samlingsnamnet för de metoder och tekniker som används för att få hemsidan att synas så högt upp som möjligt bland resultaten på exempelvis Google.  Mer om stärkande SEO hittar du här.

E-handel

På Swapi har vi byggt och underhållit skräddarsydda e-handellösningar i över 15 år. Vi hjälper gärna till med de tekniska för att din e-handel ska bli en framgångshistoria, vare sig det är i Magento, WooCommerce (WordPress) eller ett annat e-handelsystem.

3 tips för dig som tänker starta e-handel

API-kopplingar

Ett API (application programming interface) är namnet på hur olika program kan kommunicera mellan varandra dynamiskt. Exempel på en API lösning kan vara när det kommer till utbyte av information mellan en fysisk kassaapparats lagersaldo och webbshoppens så att de är synkroniserade i realtid.

Google Cloud

Vid behov av mer avancerad hosting så kan vi hjälpa till med att konfigurera upp en miljö på Google Cloud Platform som matchar era behov, här kan vi hjälpa till med allt från enklare virtuella servrar till mer krävande miljöer som behöver lastbalanserare och failover för driftsäkerhet och möjlighet att skala upp.

Grafisk formgivning

En bra it-lösning kräver ett bra grafiskt gränssnitt så att alla enkelt ska kunna förstå och arbeta med sina program. Grafisk formgivning är också bland det viktigaste när det kommer till hur du vill att er verksamhet skall uppfattas och presenteras på nätet.

G-suit

Har ni behov av en mer komplett lösning än endast e-post, så kan vi hjälpa till med guidning i Googles G-suit, här finns möjlighet att hantera allt från e-post, grupper, kalender & dokument m.m.

Hosting / E-post

Vi samarbetar med en partner som tillhandahåller enklare hosting och e-postlösningar, vi hjälper till att sätta upp allt efter era behov.

Layout

Det engelska ordet för form och design där order oftast förekommer när det handlat om den grafiska biten på hemsidor, appar, annonser och andra it-lösningar.

Logotyp

Ofta även förkortat ”logo” eller ”logga”, som tas fram för visuell igenkännbarhet av ett varumärke, organisation eller företag. Vi har under våra år hjälpt hundratals företag och organisationer med framtagandet av logotyper som de använder i sin marknadsföring, på hemsidan, som tryck på bilar m.m.

PHP/Fullstack/Skräddarsytt

Kan i stort sett innebära allt inom data och kommunikation. Exempel på skräddarsydda it-lösningar som vi har tagit fram är en katalogtjänst för bilmodeller och passande reservdelar, webapplösning för kioskenheter (iPad), en digital version av “Fyrfältaren” med företags-/användarregister och PDF-rapporter, skräddarsydda CRM-system med API-kopplingar, ett lagerhanteringssystem med integrationer och kopplad handscanner.

Plugins

Utvecklar och underhåller kundanpassade plugins (även kallat tillägg) till WordPress. Exempel på några plugin lösningar vi tagit fram är för schema och bokningssystem, Wayke billistningar, swishmoduler för betalningar på webben (woocommerce) samt ansra typer av dataintegrationsplugins mfl.

SSL

Behov av att säkra upp en webbsida eller e-handelslösning? Eller integrera Let’s Encrypt certifikatslösning i en befintlig applikation? Vi hjälper till!

Systemarkitektur / Projektering

Vi har lång erfarenhet av att projektera och designa digitala system, behöver ni hjälp i projektstadiet, behöver veta vad som är möjligt, eller behöver hjälp med att avgöra vad som passar ert projekt bäst? Hör av er till oss.

Trycksaker

Dags att byta ut menyerna på restaurangen, eller vill du ta fram broschyrer och annan typ av tryckt information om era tjänster/produkter, eller vill upplysa era kunder om? Tveka inte att höra av dig så hjälper vi er med alla typer av trycklösningar.