Makes IT easy

Våra tjänster

API-koppling mot Bytbil, eSigneringar eller hemsida i WordPress?

Ett urval av de lösningar vi kan hjälpa er med utefter era behov.

Fler affärer, naturligt

Tillsammans med våra kunder sätter vi en ny standard för hur man skapar vinnande kundrelationer på nätet – så som i verkligheten.

Säkra digitala signeringar

Oavsett vad för typ av verksamhet ni bedriver ger en digital signering dig som företagare och kund en seriös och säker affär.

Stick ut med ditt företag på ratsit.se och bolagsfakta.se

Stärk er synlighet bland sökmotorer samtidigt som ni syns professionellt på två av Sveriges största plattformar för person- och företagssök.

Bytbil API integration för WordPress

Är du bilförsäljare och vill presentera dina bilar på din hemsida eller en webbyrå som behöver hjälp med skräddarsydda lösningar till era kunder?

Wayke API integration för WordPress

Är du bilförsäljare och vill presentera dina bilar på din hemsida eller en webbyrå som behöver hjälp med skräddarsydda lösningar till era kunder?

Hemsida – WordPress

Låt oss höra era önskemål så presenterar vi en genomtänkt lösning som du kanske inte ens trodde gick att få.

Förutom en tilltalande hemsida som speglar er verksamhet och ger den bild av ert företag som ni vill förmedla, gör vi allt för att maximera konverteringen och rankingen bland sökmotorer.

E-handel

På Swapi har vi byggt och underhållit skräddarsydda e-handellösningar i över 20 år.

Vi hjälper gärna till med de tekniska för att din e-handel ska bli en framgångshistoria.

Sökmotoroptimering (SEO)

En informativ hemsida är inte alltid tillräcklig för att synas överst i Googles sökresultat.

Vi ser över, optimerar och anpassar texter och bilder för att maximera er synlighet där era potentiella kunder letar.

API-kopplingar

Ett API (application programming interface) är namnet på hur olika program kan kommunicera mellan varandra dynamiskt. Exempel på en API lösning kan vara när det kommer till utbyte av information mellan en fysisk kassaapparats lagersaldo och webbshoppens så att de är synkroniserade i realtid.

Google Cloud

Vid behov av mer avancerad hosting så kan vi hjälpa till med att konfigurera upp en miljö på Google Cloud Platform som matchar era behov, här kan vi hjälpa till med allt från enklare virtuella servrar till mer krävande miljöer som behöver lastbalanserare och failover för driftsäkerhet och möjlighet att skala upp.

Grafisk formgivning

En bra it-lösning kräver ett bra grafiskt gränssnitt så att alla enkelt ska kunna förstå och arbeta med sina program. Grafisk formgivning är också bland det viktigaste när det kommer till hur du vill att er verksamhet skall uppfattas och presenteras på nätet.

Hosting / E-post

Vi samarbetar med en partner som tillhandahåller enklare hosting och e-postlösningar, vi hjälper till att sätta upp allt efter era behov.

Layout

Det engelska ordet för form och design där order oftast förekommer när det handlat om den grafiska biten på hemsidor, appar, annonser och andra it-lösningar.

Logotyp

Ofta även förkortat ”logo” eller ”logga”, som tas fram för visuell igenkännbarhet av ett varumärke, organisation eller företag. Vi har under våra år hjälpt hundratals företag och organisationer med framtagandet av logotyper som de använder i sin marknadsföring, på hemsidan, som tryck på bilar m.m.

PHP/Fullstack/Skräddarsytt

Kan i stort sett innebära allt inom data och kommunikation. Exempel på skräddarsydda it-lösningar som vi har tagit fram är en katalogtjänst för bilmodeller och passande reservdelar, webapplösning för kioskenheter (iPad), en digital version av “Fyrfältaren” med företags-/användarregister och PDF-rapporter, skräddarsydda CRM-system med API-kopplingar, ett lagerhanteringssystem med integrationer och kopplad handscanner.

Systemarkitektur / Projektering

Vi har lång erfarenhet av att projektera och designa digitala system, behöver ni hjälp i projektstadiet, behöver veta vad som är möjligt, eller behöver hjälp med att avgöra vad som passar ert projekt bäst? Hör av er till oss.